Skip to content
Home » Bestil Tolkeanlæg Og Av-Udstyr Til Dit Næste Møde, Event Eller Konference. | Av Udstyr Til Konferencer 166 Votes This Answer

Bestil Tolkeanlæg Og Av-Udstyr Til Dit Næste Møde, Event Eller Konference. | Av Udstyr Til Konferencer 166 Votes This Answer

Are you looking for the topic “av udstyr til konferencer – Bestil tolkeanlæg og av-udstyr til dit næste møde, event eller konference.“? We answer all your questions at the website Tw.taphoamini.com in category: https://tw.taphoamini.com/photos. You will find the answer right below. The article written by the author Teletech KonferenceKommunikation A/S has 813 views and No likes likes.

Watch a video on the topic av udstyr til konferencer

Please continue to watch videos on this topic av udstyr til konferencer – Bestil tolkeanlæg og av-udstyr til dit næste møde, event eller konference. here. Look carefully and give us feedback about what you are reading!

Bestil tolkeanlæg og av-udstyr til dit næste møde, event eller konference. – av udstyr til konferencer, details of this topic

Teletech har over 30 års erfaring med udlejning af tolkeanlæg til møder, konferencer og events. Kontakt os i dag for leje eller køb af udstyr til dit arrangement på 4492 9800. Vi ser frem til at høre fra dig.

See more information on the topic av udstyr til konferencer here:

AV-udstyr til mødelokaler & konference – FMJ er nu Best-AV Vest

Vi har stor erfaring med indretning af mødelokaler & konferencer med det rette AV-udstyr. Få AV-løsningen til dine behov her.

+ View more here

Source: fmj.dk

Date Published: 5/12/2021

View: 6133

Professionelt AV Udstyr til Mødelokaler | Høj kvalitet | AV-Huset

Vi har højeste prioritet på kvalitet og design og tilpasser specialløsninger, så æstetikken i lokalet bevares. Til det store konference- og mødelokale. Til de …

+ Read more here

Source: www.av-huset.dk

Date Published: 12/22/2021

View: 8303

Udlejning af AV udstyr til møder, konferencer og fester

Lej toopklasse AV-udstyr til rasende gode priser hos AV-udlejningen ved Kulturhuset Galaksen, centralt placeret i Værløse Bymte ved Værløse station.

+ Read more

Source: galaksen.dk

See also  Caribbean Dreams Herbal Teas Commercial | Caribbean Dreams Cleansing Tea Detox 141 Most Correct Answers

Date Published: 1/17/2022

View: 3441

Images related to the topic av udstyr til konferencer

Please see some more pictures related to the topic Bestil tolkeanlæg og av-udstyr til dit næste møde, event eller konference.. You can see more related images in the comments, or see more related articles if needed.

Bestil tolkeanlæg og av-udstyr til dit næste møde, event eller konference.
Bestil tolkeanlæg og av-udstyr til dit næste møde, event eller konference.

Rate articles on topics av udstyr til konferencer

 • Author: Teletech KonferenceKommunikation A/S
 • Views: 813 views
 • Likes: No likes
 • Date Published: Oct 29, 2019
 • Video Url link: https://www.youtube.com/watch?v=BCqq2G0jKlw

en sammenlægning af FMJ og Best-AV

FMJ AV-Indretning & Teknik er fra 01.07.22 en del af Best-AV og har derfor skiftet navn til Best-AV Vest.

Med sammenlægningen er det vores ambition af kunne styrke vores AV-løsninger og gode service endnu mere. Vores mangeårige erfaring og kombinerede ekspertise er derfor din garant for den bedste AV-løsning til dig og din virksomhed.

Vores mission er at være den bedste AV leverandør hver gang, således at kunden får en oplevelse, der gør, at de kommer igen og igen.

Professionelt AV Udstyr til Mødelokaler

AV-udstyr til mødelokaler

Skab de perfekte rammer for jeres møder, så mødelokalet bliver brugt optimalt og brugerne får en god totaloplevelse, der øger samarbejdet. Her spiller lokalets funktionalitet og teknik en vigtig rolle.

Billede og lyd skal være i god kvalitet. Måske skal teknikken være helt skjult. Samtidig er der behov for, at AV-løsningen er nem og hurtig at betjene for mødedeltagerne. Der er ofte mange krav og hensyn at tage, når et mødelokale skal indrettes eller renoveres. Med 30 års erfaring i AV-branchen tilbyder vi professionel rådgivning og ud fra jeres ønsker og behov finder vi det optimale AV-udstyr til mødelokalet. Hos os får I en løsning i høj kvalitet, hvor der er kælet for detaljen.

AV-udstyr til det mindre mødelokale

Til det mindre mødelokale leverer vi typisk en skærmløsning, hvor I kan vise præsentationer, dele indhold og holde videokonference og lign. En touch skærm kan også være en god løsning, hvis I ønsker flere muligheder for at udfolde jer kreativt på skærmen. Skal lokalet være klar til videokonference / videomøder, så er en soundbar med indbygget kamera, højttalere og mikrofon det oplagte valg. Der er også mulighed for en eksklusiv alt-i-én-videomødeløsning fra Arthur Holm til op til 8 personer, hvor skærmene er skjult i bordet, men hurtigt forvandler lokalet til et effektivt møderum.

Selvom der er tale om standard AV-udstyr til et mindre mødelokale, så tilpasser vi altid løsningen til den enkelte kunde med stor fokus på kvalitet og en ordentlig installation, der fremstår flot og professionel.

Det eksklusive mødelokale

Søger I en state-of-the-art designløsning til det eksklusive bestyrelses- eller mødelokale, så har vi specialiseret os i kvalitetsløsninger med bl.a. prisvindende motoriserede skærme og avancerede AV-produkter fra designproducenter som Arthur Holm. Løsningerne kan stilfuldt integreres i konferencemøbler eller indbygges i væg og loft, hvis en diskret løsning ønskes. Vi har højeste prioritet på kvalitet og design og tilpasser specialløsninger, så æstetikken i lokalet bevares.

Til det store konference- og mødelokale

Til de store mødelokaler, byrådssale, kantiner og auditorier leverer vi en skræddersyet AV-installation. På billedsiden er LED storskærme et godt valg, som både har lang levetid og høj billedkvalitet, også når der er meget lys i lokalet. En projektorløsning med lærred er også en mulighed, hvis man for eksempel ønsker, at udstyret skal være skjult, når det ikke er i brug.

På lydsiden leverer vi alt i højttalere og mikrofoner alt efter lokalets udformning og størrelse. Fra linearray højttalere, der kaster lyden langt, til diskrete loftshøjttalere indbygget i loftet og væghøjttalere eventuelt malet i samme farve som væggen for et smart look. Mulighederne er mange og med et stort internationalt produktprogram garanterer vi et professionelt resultat.

Se også vores AV-løsninger til videokonference.

Har I flere mødelokaler, så giver mødebookingskærme et hurtigt overblik og nem booking af lokalerne, så de bliver udnyttet optimalt. Så sparer I både tid og bøvl med dobbeltbookinger, afbrudte møder eller mødelokaler, der ikke bliver brugt.

Få et bud på hvordan I kan udnytte teknologien i mødelokalet

Måske kan det også være en idé at lade rummet opfylde flere funktioner og dermed udvide jeres muligheder. På få sekunder kan I fx forvandle et stort ballroom til et højteknologisk mødelokale eller et præsentabelt miljø til receptioner og events. Udnyt teknologien og vores mange års erfaring med at tænke i utraditionelle løsninger til mødelokaler og konferencerum.

Så tag fat i os på telefon 5577 4030 eller email [email protected] og få et professionelt bud på, hvordan AV-udstyret kan løfte jeres mødelokale eller konferencerum. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Konferenceløsninger

Med en skræddersyet digital konferenceløsning får du effektiv styring af møderne. Systemerne kan have deltagerregistrering med ID-kort, automatisk kamerakontrol og mødestyring via touch screen, ligesom de er fuldt forberedt til tolkning. Det er også muligt at optage billede og lyd fra møder samt streame debatter og indlæg til nettet.

Med blot ét tryk på mikrofonen aktiveres flere ting i salen, når den enkelte vil have ordet. Kameraet rettes mod personen og indstiller visningen med den optimale justering. Lyden indstilles individuelt med den korrekte indstilling til rummet og talen kan optages og gemmes automatisk. Mulighederne med konferencesystemer er mange. Se fx løsningerne vi har lavet til Næstved Byrådssal eller African Development Bank.

Mødelokaler i historiske omgivelser

Hos AV-Huset har vi fokus på æstetik og design. Vi har specialiseret os i at forvandle historiske lokaler som byrådssale til højteknologiske mødelokaler med stor respekt for æstetikken og uden at det umiddelbart kan ses. Som f.eks. Helsingør Byrådssal. Teknikken – med alt fra digital mødestyring til afstemning, videopræsentation af talerne og mikrofonanlæg – bliver integreret, så det falder naturligt ind i rummet. Detaljerne er afgørende for resultatet.

Brugervenlig betjening

Med rumstyring kan du kontrollere din AV-løsning med ét enkelt tryk på fx et betjeningspanel. Alt fra projektor til gardiner, lærred, lyd og lys kan styres automatisk. Vi programmerer løsningen efter jeres ønsker og behov, så I får et mødelokale med en overskuelig og brugervenlig betjening. Læs mere om brugervenlig betjening af AV udstyr til mødelokaler på vores side rumstyring.

Vi har løst rigtig mange AV-opgaver i konference- og mødelokaler for en lang række virksomheder, hoteller, uddannelsesinstitutioner etc. i både Danmark og udlandet som f.eks. Alsik Hotel, Harboe Bryggeri, Bisca A/S, WHO, CSU-Slagelse og African Development Bank. Har I brug for AV-udstyr til jeres mødelokale eller store konferencesal, så står vi klar med rådgivning og en professionel løsning tilpasset jeres specifikke behov.

Kontakt os på telefon 5577 4030 eller email [email protected] og hør mere om alle de mange muligheder med AV-udstyr til mødelokaler og konferencerum.

Udlejning af AV udstyr til møder, konferencer og fester

Galaksen tilbyder lokale foreninger lån og leje af film- og lydudstyr til rigtig gode priser.

Hos os kan foreninger i Furesø Kommune leje udstyret til det lille og mellemstore foredrag, fest eller koncert.

Vi har gjort os særligt umage med brugervenligheden af vores udstyr: personlig vejledning hele vejen, billeder og diagrammer er bla. med til at sikre, at ALLE kan være med, uanset niveau.

Har din forening behov for en tekniker, kan vi være behjælpelige med, at hyre den rette til jobbet.

Skal du leje udstyr over flere dage, eller har du specielle ønsker, laver vi selvfølgelig et godt tilbud.

Her kan du se eksempler på, hvad du kan leje af udstyr:

Digitalkameraer

Videokameraer

Video/dvd-afspillere

Projektorer

Mikrofoner PA-anlæg

Filmlærreder

Lysanlæg

Røgmaskiner

Levering og afhentning kan bookes for kun 100 kr. pr. vej.

Alle foreninger, der er tilskudsberettiget, kan låne udstyr mod symbolsk betaling. Når du skriver til AV-booking, skal du oplyse:

Navn på kontaktperson

Adresse (til brug i reservationssystem)

Telefonnr. (til brug i reservationssystem)

Mailadresse (til brug i reservationssystem)

Hvad arrangementet går ud på

Hvad du skal bruge af udstyr

Hvor arrangementet skal foregå

Klik her, og se hvad vi tilbyder:

AV-booking 2022

Booking af og forespørgsler på udstyr foregår via mail til [email protected]

Har du brug for vejledning eller yderligere information så send os en mail til [email protected]

Information about keywords av udstyr til konferencer

Below are the search results of topic av udstyr til konferencer on Bing. You can read more if needed.

See also  اختبر ذكائك: كيف تحصل على العدد 1000 بإستخدام الرقم 8 ثمانية مرات | ثمان ثمانيات تساوي الف Best 296 Answer
See also  All-Nutrient Blonde Vs. All-Nutrient Violet Color Depositing Shampoo | All Nutrient Purple Shampoo Top 68 Best Answers

The article has been edited from various sources on the internet. I hope you found this article useful. Please share this article if you find it useful. Thank you very much!

Keywords people often search for about the topic Bestil tolkeanlæg og av-udstyr til dit næste møde, event eller konference.

 • video
 • sharing
 • camera phone
 • video phone
 • free
 • upload

Bestil #tolkeanlæg #og #av-udstyr #til #dit #næste #møde, #event #eller #konference.


Watch some other videos of topic av udstyr til konferencer on youtube

So you have finished reading the Bestil tolkeanlæg og av-udstyr til dit næste møde, event eller konference. | av udstyr til konferencer topic article, if you find this article useful, please share it. Thank you very much.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *